Întrebări frecvente

Ce înseamnă noua formulă Milumil PreciNutri+?

Arată răspunsul

Noua formulă Milumil PreciNutri+ combină în mod unic cele mai bune din ingredientele formulei anterioare (mixul de fibre scGOS/lcFOS și nutrienți esențiali creșterii) cu un proces natural de fermentare numit Lactofidus, în care am selectat cu grijă culturi de bacterii probiotice pentru a fermenta noul Milumil PreciNutri+.

Ascunde răspunsul

Ce este Lactofidus? / Ce este fermentarea?

Arată răspunsul

Lactofidus este un proces unic de fermentare ce are la bază principiul natural al obținerii iaurtului.

Procesul începe prin prepararea unei formule nefermentată concentrată. Formula concentrată nefermentată conține macro-nutrienți (proteine, lipide, glucide) și micro-nutrienți (vitamine, minerale).

Formula concentrată nefermentată se transferă în vasul pentru fermentare unde se adaugă un ferment, adică două tulpini de bacterii (principiu similar cu cel al obținerii iaurtului). Aceste două tulpini de bacterii au rolul de a crește activitatea enzimei lactază necesară pentru o digestie mai ușoara a laptelui.

Ulterior bacteriile sunt inactivate printr-un tratament termic astfel că nu există în produsul final bacterii vii, adică probiotice.

Fermentarea este un proces natural, cunoscut şi utilizat de mii de ani. Produse precum iaurtul sau kefirul sunt obținute prin procese de fermentare.

Ascunde răspunsul

Care sunt beneficiile fermentării?

Arată răspunsul

Procesul de fermentare crește activitatea (nivelul) enzimei denumită lactază care descompune lactoza, reduce ph-ul formulei și determină o absorbție mai ușoară a proteinelor, deci și o digestie mai ușoară a laptelui.

Ascunde răspunsul

Ce este lactaza?

Arată răspunsul

Lactaza este o enzimă secretată de mucoasa intestinală care digeră zaharurile din lapte (lactoza – dizaharid), reducându-le la forme mai simple (monozaharide – glucoză, galactoză) care pot fi ulterior absorbite la nivelul tubului digestiv.

Ascunde răspunsul

Care este sursa bacteriilor pentru fermentare?

Arată răspunsul

În procesul natural de fermentare Lactofidus, se utilizează două tulpini de bacterii: Bifidobacterium breve - este o bacterie care se regăsește în laptele matern și Streptococcus thermophilus ce se găsește în produse lactate fermentate, în special în iaurt.

Ascunde răspunsul

Există diferență de gust între Milumil PreciNutri+ și formula anterioară?

Arată răspunsul

Noua formulă Milumil PreciNutri+ a fost testată de către specialiștii noștri în degustare și nu s-au constatat diferențe de gust comparativ cu formula anterioară. Mai mult, 85% din mamele care au utilizat Milumil PreciNutri+ în Austria au declarat că gustul noii formule este similar cu cel al formulei anterioare.

*studiu efectuat în Decembrie 2015 pe 124 mame din Austria, cu copii între 6 și 12 luni care au consumat timp de 3 săptămâni noua formulă.

Ascunde răspunsul

Cui îi este recomandat noul Milumil PreciNutri+?

Arată răspunsul

Milumil PreciNutri+ este o formulă de lapte parțial fermentată recomandată sugarilor sănătoși, la o vârstă la care sistemul lor digestiv este în dezvoltare. De aceea ei au nevoie de o preocupare specială pentru sănătatea digestivă.

Când alăptarea nu este posibilă este recomandat să se aleagă o formulă de lapte mai ușor de digerat, special adaptată etapei de dezvoltare a sistemului digestiv.

Ascunde răspunsul

De ce nu se mai comercializează formula anterioară?

Arată răspunsul

În cei peste 90 de ani de experiență și grijă pentru micile burtici, am îmbunătățit constant formula pentru ca micuțul tău să beneficieze de toți nutrienții de care are nevoie. Cand ai ales Milupa, ai ales să ai încredere în experiența noastră, confirmată de alegerea făcută de părinți din toată lumea.

Noua formulă Milumil PreciNutri+ reprezintă cea mai avansată formulă de la Milupa și este deja utilizată cu succes în alte țări din Europa (Elveția, Germania, Austria). Deoarece ne dorim ca și copiii din România să beneficieze de inovațiile la care au acces copiii din Europa, începând cu luna Octombrie vei găsi în magazine și farmacii noul Milumil PreciNutri+. Vei recunoaște cu ușurință la raft ambalajul nou și modern.

Noul Milumil PreciNutri+ combină în mod unic cele mai bune din ingredientele formulei anterioare (mixul de fibre scGOS/lcFOS și nutrienți esențiali creșterii), cu un process unic de fermentare (Lactofidus).

Fermentarea este un proces natural, cunoscut și utilizat de mii de ani. Lactofidus este un proces unic de fermentare, bazat pe o îndelungată experiență în care am selectat cu grijă culturi de bacterii probiotice pentru a fermenta noua formulă Milumil PreciNutri+.

Procesul de fermentare crește activitatea (nivelul) enzimei lactază care descompune lactoza, reduce ph-ul formulei și determină o absorbție mai ușoară a proteinelor.

Ascunde răspunsul

Unde este disponibil pentru vânzare noul Milumil PreciNutri+?

Arată răspunsul

Noul Milumil PreciNutri+ este disponibil în toate hypermarketurile, supermarketurile și farmaciile ca și pana acum, precum și online pe e-mag.ro, bebetei.ro, bebesuper.ro, maminet.ro, carrefour-online.ro și FarmaciaArdealul.ro

Ascunde răspunsul

Noul Milumil PreciNutri+ are același preț ca formula anterioară?

Arată răspunsul

Milumil PreciNutri+ are același preț ca formula anterioară*. În cei peste 90 ani de experiență în nutriția copiilor, Milupa a inovat constant pentru a îmbunătăți calitatea și beneficiile formulelor de lapte asupra sănătății. În același timp, ne preocupăm ca aceste inovații să fie accesibile ca preț, de aceea facem eforturi pentru a menține același preț chiar și pentru inovații.

*Prețul de vânzare către comercianți rămane neschimbat. Nutricia însa nu poate controla prețul de revânzare pentru produsele sale. Stabilirea prețurilor de revânzare este decizia fiecărui retailer, în funcție de propriile politici comerciale.

Ascunde răspunsul