Primul pas către o creștere sănătoasă

Oase Puternice

La naștere, sistemul osos al copilului tău este format din aproximativ 300 de oase. Până la maturitate, numărul lor se va reduce la 206, pe fondul unui amplu proces de fortifiere și consolidare ce începe încă din primii ani. De aceea, copiii au nevoie de un aport crescut de calciu și vitamina D pentru ca sistemul lor osos să țină pasul cu creșterea în greutate și înălțime, dar și cu nevoia de a-și dezvolta principalele funcții motorii.

Dezvoltarea Functiilor Motorii

Ghidul tau pentru Oase Puternice

10 idei de meniuri

Știm că meniul celui mic este o adevărată provocare zi de zi. Trebuie să îi ofere varietate, gust, dar și toți nutrienții pentru o creștere sănătoasă. Specialiștii Milupa îți vin în ajutor cu 10 idei de meniuri zilnice delicioase și hrănitoare.

Milumil Junior
un prim pas catre oase puternice si dinti sanatosi

Cu peste 90 de ani de experiență și calitate în nutriția copiilor, Milupa a creat Milumil Junior.
2 căni de Milumil Junior pe zi îi oferă copilului tău cantitățile optime de calciu și vitamina D pentru dezvoltarea normală a oaselor și dinților lui. Descoperă produsul Milumil Junior adecvat vârstei lui!

Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari și copii mici. Când nu mai puteți alăpta, cereți sfatul medicului.

Specialistii Milupa

Răspund întrebărilor tale

Specialistii Milupa