Primul pas către o creștere sănătoasă

Nutritie Echilibrata

Copilul tău crește acum într-un ritm alert și dobândește abilități care îi solicită din ce în ce mai mult sistemul osos. De aceea, el are nevoie de considerabil mai mult calciu și vitamina D comparativ cu un adult. Totuși, burtica lui este de 5 ori mai mică, ceea ce înseamnă că hrana pe care o primește trebuie să fie îmbogățită din plin cu vitaminele și mineralele de care el are nevoie pentru creștere.

Milumil Junior
  • este esențială pentru dezvoltarea normală a oaselor;
  • În cazul copiilor, lipsa vitaminei D conduce la apariția rahitismului;
  • Copiii pot obține vitamina D în mod natural de la soare în lunile de vară, de aceea mai este numită și vitamina soarelui. Între septembrie și aprilie însă, acest lucru nu este posibil, iar vitamina D trebuie obținută din alimentație.
Milumil Junior
  • Este un mineral care se absoarbe în organism cu ajutorul altor minerale precum fosforul, magneziul și vitamina D;
  • Deşi în laptele de vacă există o cantitate mare de calciu şi fosfor, raportul neadecvat dintre aceste elemente generează o absorbţie scăzută a calciului;
  • 99% din calciu este localizat la nivelul oaselor și al dinților;
  • Are rolul de a activa anumite enzime care transformă hrana în energie.

10 idei de meniuri

Știm că meniul celui mic este o adevărată provocare zi de zi. Trebuie să îi ofere varietate, gust, dar și toți nutrienții pentru o creștere sănătoasă. Specialiștii Milupa îți vin în ajutor cu 10 idei de meniuri zilnice delicioase și hrănitoare.

Milumil Junior
un prim pas catre oase puternice si dinti sanatosi

Cu peste 90 de ani de experiență și calitate în nutriția copiilor, Milupa a creat Milumil Junior.
2 căni de Milumil Junior pe zi îi oferă copilului tău cantitățile optime de calciu și vitamina D pentru dezvoltarea normală a oaselor și dinților lui. Descoperă produsul Milumil Junior adecvat vârstei lui!

Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari și copii mici. Când nu mai puteți alăpta, cereți sfatul medicului.

Specialistii Milupa

Răspund întrebărilor tale

Specialistii Milupa