Primul pas către o creștere sănătoasă

Dinti Sanatosi

Primii dinți apar în jurul vârstei de 6 luni, însă nu e niciun motiv de îngrijorare dacă micuțului tău îi vor apărea în jur de 7-8 luni. Fiecare copil este diferit. După ce împlinește un an, copilul tău începe să-și folosească dinții din ce în ce mai mult. Este perioada când face cunoștință cu ingrediente și texturi dintre cele mai variate. Încurajează-l să consume fructe și legume în stare naturală! I se vor părea bune la gust și va aprecia culorile vii ale acestora. Dezvoltarea sănătoasă a dinților de lapte va fi o bază solidă pentru dantura definitivă care va apărea începând cu vârsta de 6-7 ani.

Ghidul tau pentru Dinti Sanatosi

10 idei de meniuri

Știm că meniul celui mic este o adevărată provocare zi de zi. Trebuie să îi ofere varietate, gust, dar și toți nutrienții pentru o creștere sănătoasă. Specialiștii Milupa îți vin în ajutor cu 10 idei de meniuri zilnice delicioase și hrănitoare.

Milumil Junior
un prim pas catre oase puternice si dinti sanatosi

Cu peste 90 de ani de experiență și calitate în nutriția copiilor, Milupa a creat Milumil Junior.
2 căni de Milumil Junior pe zi îi oferă copilului tău cantitățile optime de calciu și vitamina D pentru dezvoltarea normală a oaselor și dinților lui. Descoperă produsul Milumil Junior adecvat vârstei lui!

Laptele matern este cel mai bun aliment pentru sugari și copii mici. Când nu mai puteți alăpta, cereți sfatul medicului.

Specialistii Milupa

Răspund întrebărilor tale

Specialistii Milupa